Sluit

RomyvEProductions

RomyvEProductions
single page image

Romy van Esseveld

over mij

Welkom op mijn website, hier wil ik laten zien wat ik tot nu toe heb gemaakt en geleerd.

Na het behalen van mijn havo-diploma wist ik niet zeker wat ik nou leuker vond, animatie/motion graphics of film. Bij een hbo-opleiding moest ik gelijk kiezen, daarom koos ik voor de opleiding Animatie Audiovisuele Vormgeving, versneld traject, aan het Grafisch Lyceum te Utrecht om te onderzoeken wat ik leuker vind en waar ik me verder in wil ontwikkelen. En ja, ook dit heb nu ook al afgesloten met een diploma met lof. Ik ben dus nu officieel een mediavormgever die gespecialiseerd is in animatie en audiovisuele vormgever.

Na het avontuur van mijn vorige opleiding studeer ik nu Geo Media & Design aan de HAS hogeschool in Den Bosch. Ik heb zin om mij nog meer te verdiepen in zowel mijn kennis als kunnen.

Film en fotografie vind ik nog steeds leuk, maar ik merk dat ik het maken van animaties en motion graphics heel graag doe. Met het gebruik van animatie in combinatie met echt filmmateriaal sla ik twee vliegen in een klap.. Een verhaal vertellen of iets uitleggen door middel van beeld dat is waar ik blij van wordt. Van concept tot eindresultaat.

Op dit moment ben ik 21 jaar en als mensen mij omschrijven dan noemen ze vaak: rustig, ietwat verlegen in eerste instantie, creatief, denkt in mogelijkheden, gedreven, visie, nauwkeurig en betrouwbaar. En door mijn stagebedrijf werd ik een stille kracht genoemd.

Ik denk zelf dat ik niet echt verlegen ben, maar niet graag op de voorgrond sta. Als ik ergens voor ga dan ga ik er ook echt voor en doe ik er alles aan om een project tot een goed einde te brengen.

In mijn vrije tijd rijd ik paard, lees en fotografeer ik graag.

SKILLS

3ds MAX
After Effects
Adobe Illustratror
Adobe Photoshop
Adobe Indesign
Adobe Premiere Pro
Adobe LIghtroom
Adobe Animate
Serif/Affinity Designer & Photo